Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 29-33

”Ratu kang Ngasta Papréntahan kalawan Adil”

”Ratu kang Ngasta Papréntahan kalawan Adil”

Yésus, sang Raja, nyedhiyakké ”para pemimpin”, yaiku para pinituwa kanggo ngopèni wedhus-wedhusé

32:1-3

  • Para pinituwa njaga wedhus-wedhus saka panganiaya sarta bèn ora cilik ati. Kuwi kaya ”papan pangayoman samangsa ana prahara”

  • Wong-wong-sing ngelak isa éntuk ”ilèn-ilèn banyu ing papan kang garing”, yaiku piwulang sing bener lan murni saka Alkitab sing disedhiyakké karo para pinituwa

  • Para pinituwa mènèhi tuntunan saka Alkitab sing isa nentremké pikiran lan ati. Kuwi kaya ”aubé watu kang gedhé ing tanah kang ngenthak-enthak”