Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

23-29 Januari

YÉSAYA 38-42

23-29 Januari
  • Lagu 35 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Nguwatké Wong-Wong sing Nglokro”: (10 men.)

    • Yé 40:25, 26—Yéhuwah kuwi sumberé tenaga sing gedhé (ip-1-IN 409-410 ¶23-25)

    • Yé 40:27, 28—Yéhuwah nggatèkké wektu kita ngupaya tetep setya senajan ngadhepi tantangan (ip-1-IN 413 ¶27)

    • Yé 40:29-31—Yéhuwah maringi kekuwatan marang sing percaya (ip-1-IN 413-415 ¶29-31)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yé 38:17—Apa maksudé Yéhuwah mbuwang dosa-dosa kita? (w03-IN 1/7 17 ¶17)

    • Yé 42:3—Piyé Yésus nggenepi ramalan kuwi? (w15-IN 15/2 8 ¶13)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yé 40:6-17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) lc-IN—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) lc-IN—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lv-IN 38 ¶6-7—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN