Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 24-28

Yéhuwah Ngopèni Umaté

Yéhuwah Ngopèni Umaté

Yéhuwah loma nyedhiyakké panganan rohani sing akèh banget.

”Pangéran Yéhuwah  . . . bakal nganakaké bujana kanggo sakèhing bangsa”

25:6

  • Ing jaman Alkitab, mangan bareng kuwi nduduhké hubungan sing cedhak lan rukun

”Olah-olahan kang gurih lan mawa sungsum, anggur lawas kang kasaring endheg-endhegé”

  • Olah-olahan sing gurih lan énak sarta anggur sing disaring kuwi nggambarké panganan rohani sing paling apik sing disedhiyakké Yéhuwah