Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 34-37

Imané Hizkia Diberkahi

Imané Hizkia Diberkahi

Raja Sanhérib saka Asiria ngutus salah siji pejabaté bèn nggawé wong-wong Yahudi ing Yérusalèm nduwé pikiran sing marahi cilik ati lan dadi nyerah tanpa nglawan.

  • Ora ana sing nulungi. Kowé ora isa njagakké wong Mesir.—Yé 36:6

  • Ragu-ragu. Yéhuwah ora bakal nulungi, merga Yéhuwah wis ora seneng karo kowé.—Yé 36:7, 10

  • Wedi. Kowé dudu tandhingané prajurit Asiria sing kuwat banget.—Yé 36:8, 9

  • Iming-iming. Nèk nyerah marang wong Asiria, uripmu bakal kepénak.—Yé 36:16, 17

Imané Hizkia marang Yéhuwah kuwat banget

37:1, 2, 14-20, 36

  • Hizkia siap-siap wektu kuthané arep dikepung

  • Hizkia ndonga marang Yéhuwah bèn isa dibébaské lan nguwatké wong-wong bèn mèlu ndonga

  • Imané Hizkia diberkahi. Mung sewengi, malaékat siji waé isa matèni 185.000 prajurit Asiria