Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

”Dhuh Yéhuwah, . . . Aku Percaya Panjenengan”

”Dhuh Yéhuwah, . . . Aku Percaya Panjenengan”

Ing kahanan sing susah utawa kepénak, kita kudu percaya marang Yéhuwah. (Ms 25:1, 2) Awaké dhéwé isa sinau saka pengalamané wong-wong Yahudi ing abad kawolu SM, sing padha ngadhepi ujian iman. (Rm 15:4) Sakwisé nonton vidhéo ”Dhuh Yéhuwah, . . . Aku Percaya Panjenengan”, jawaben pitakonan-pitakonan iki.

  1. Hizkia ngadhepi kasusahan apa?

  2. Piyé Hizkia ngetrapké Wulang Bebasan 22:3 wektu siap-siap arep dikepung?

  3. Apa sebabé Hizkia ora nyerah marang wong Asiria utawa njaluk tulung karo Mesir?

  4. Apa sing isa ditiru saka Hizkia?

  5. Kahanan apa sing isa nguji imané awaké dhéwé marang Yéhuwah

Tulisen ing kahanan apa waé panjenengan péngin luwih percaya marang Yéhuwah.