Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

Carané Mulang Alkitab Nganggo Buku Kabar Apik

Carané Mulang Alkitab Nganggo Buku Kabar Apik
  1. Wacanen pitakonan sing dinomeri lan dicétak kandel, bèn siswa isa ngerti bab penting sing lagi dirembug.

  2. Wacanen paragraf ing ngisoré.

  3. Wacanen ayat sing dicétak miring, lan gunakna pitakonan sing cocog kanggo mbantu siswa ngerti, piyé ayat mau njawab pitakonan sing dinomeri.

  4. Nèk ana paragraf liya bar pitakonan mau, isa nganggo cara sing padha karo nomer 2 lan 3. Setèlen vidhéo saka jw.org nèk ana hubungané karo pitakonan sing dinomeri.

  5. Kanggo ndelok siswa wis ngerti apa durung bab penting sing disinaoni, dhèwèké kon njawab manèh pitakonan sing dinomeri.