Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

20-26 Februari

YÉSAYA 58-62

20-26 Februari
  • Lagu 142 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ngundhangaké Taun Sih-Rahmating Sang Yéhuwah”: (10 men.)

    • Yé 61:1, 2—Yésus dilantik kanggo ”ngundhangaké taun sih-rahmating Sang Yéhuwah” (ip-2-IN 322 ¶4)

    • Yé 61:3, 4—Yéhuwah nyedhiyakké ”wit elah [wit gedhé] ing bab kabeneran” kanggo ndhukung gawéané (ip-2-IN 326-327 ¶13-15)

    • Yé 61:5, 6—”Wong-wong bangsa liyan” kerja mempeng bareng karo ”imaming Sang Yéhuwah” ngumumké kabar apik ing saklumahing bumi (w12-IN 15/12 25 ¶5-6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yé 60:17—Piyé carané Yéhuwah netepi janji iki ing dina-dina pungkasan? (w15-IN 15/7 9-10 ¶14-17)

    • Yé 61:8, 9—Apa sing dimaksud ”prajanjian kang langgeng”, lan sapa sing disebut ”turunira”? (w07-IN 15/1 11 ¶5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yé 62:1-12

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN