Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | NÉHÉMYA 12-13

Sing Ditiru saka Néhémya

Sing Ditiru saka Néhémya

Néhémya semangat njaga ibadah sejati

13:4-9, 15-21, 23-27

  • Imam Èlyasib gelem dipengaruhi Tobia, wong sing dudu abdiné Yéhuwah lan jahat

  • Èlyasib nyedhiyakké panggonan kanggo Tobia ing ruang makan omahé Gusti Allah

  • Néhémya mbuwang kabèh barang-barangé Tobia, ngresiki panggonan kuwi, lan mbalèkké manèh kamar kuwi kaya sakmesthiné

  • Néhémya terus ngupaya ngresiki kabèh sing ala ing Yérusalèm