Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

22-28 Februari

NÉHÉMYA 12-13

22-28 Februari
  • Lagu 27 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Sing Ditiru saka Néhémya”: (10 men.)

    • Ny 13:4-9—Ora kekancan karo wong sing tumindaké ala (w13-IN 15/8 4 ¶5-8)

    • Ny 13:15-21—Luwih mentingké hubungan karo Yéhuwah (w13-IN 15/8 5-6 ¶13-15)

    • Ny 13:23-27—Njaga bèn terus dadi Seksi Yéhuwah (w13-IN 15/8 6-7 ¶16-18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ny 12:31—Apa sebabé ana rong kelompok penyanyi? (it-2-IN 177 ¶2)

    • Ny 13:31b—Néhémya njaluk Yéhuwah nindakké apa? (w11-IN 1/2 14 ¶3-5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Ny 12:1-26 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Tawakna undangan Pèngetan marang wong sing tanggepané biasa-biasa waé.

  • Ketemu Pisanan: (4 men. utawa kurang) Tawakna undangan Pèngetan lan Warta Penting marang wong sing tanggepané apik. Tinggalana bahan sing dirembug nèk arep teka manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) Terangna karo sing sinau Alkitab alesané teka ing acara Pèngetan, nggunakké buku Kabar Apik bab 4, pitakonan no. 3 lan 4. Tawanana bantuan bèn dhèwèké isa teka ing acara Pèngetan.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 5

  • Undangen Wong-Wong Bèn Teka ing Acara Pèngetan!”: (15 men.) Rembugan. Terangna carané jemaat nyebar undangan ing dhaérahé. Wektu ngrembug ”Carané,” setèlen vidhéo Pèngetan. Para penginjil dikon semangat lan sregep nyebar undangan iki lan nemoni manèh wong sing tanggepané apik. Lakonké carané.

  • Sinau Alkitab Jemaat: rk bab 8 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 147 lan Donga