Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | NÉHÉMYA 9-11

Para Abdiné Ndhukung Aturané Yéhuwah

Para Abdiné Ndhukung Aturané Yéhuwah

Umaté Gusti Allah gelem ndhukung ibadah sejati nganggo cara werna-werna

10:28-30, 32-39; 11:1, 2

  • Bangsa Israèl nyepakké lan ngrayakké Hari Raya Pondok Daun nganggo cara sing bener

  • Saben dina wong-wong ngumpul kanggo ngrungokké Sabdané Gusti Allah diwacakké, lan kuwi nggawé bungah

  • Wong-wong padha ngakoni dosané, ndonga, lan njaluk diberkahi Yéhuwah

  • Wong-wong gelem terus ndhukung kabèh aturané Yéhuwah

Terus ndhukung aturané Yéhuwah kuwi, klebu:

  • Nduwé bojo mung karo sing nyembah Yéhuwah

  • Nyumbang dhuwit

  • Ngrayakké Sabat

  • Nyumbang kayu kanggo nggawé misbyah

  • Nyumbang woh-wohan saka panèn gandum sing sepisanan lan anak mbarepé kéwan