Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | WAHYU 13-16

Aja Wedi karo Kéwan-Kéwan Buas

Aja Wedi karo Kéwan-Kéwan Buas

13:1, 2, 11, 15-17

Nèk ngerti idèntitasé kéwan-kéwan buas sing disebutké ing Wahyu 13, awaké dhéwé ora bakal wedi utawa ndhukung kéwan-kéwan buas kuwi kaya wong-wong liyané.

Cocogna saben kéwan buas iki karo gambarané

KÉWAN-KÉWAN BUAS

Naga.​—Why 13:1, ctn.

Kéwan buas sing sunguné sepuluh lan endhasé pitu.​—Why 13:1, 2

Kéwan buas sing sunguné loro kaya sunguné cempé.​—Why 13:11

Patung kéwan buas.​—Why 13:15

 

 

 

 

KUWASA-KUWASA

  • Kuasa Dunia Anglo-Amerika

  • Liga Bangsa-Bangsa lan penerusé, Perserikatan Bangsa-Bangsa

  • Sétan si Iblis

  • Kabèh pamréntahané manungsa