Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | WAHYU 10-12

”Seksi Loro” sing Dipatèni lan Diuripké Manèh

”Seksi Loro” sing Dipatèni lan Diuripké Manèh

11:3-11

  • ”Seksi loro”: Sak kelompok sedulur terurap sing mimpin gawéan nginjil wektu Kratoné Allah mréntah ing swarga taun 1914

  • Dipatèni: Sakwisé nginjil nganti telu setengah taun ”karo nganggo kain goni”, wong-wong kuwi ”dipatèni”, yaiku dipenjara lan ora isa ngapa-ngapa

  • Urip manèh: Sakwisé ”telu setengah dina”, wong-wong kuwi urip manèh, yaiku dibébaské saka penjara lan mulai mimpin gawéan nginjil manèh