Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | WAHYU 20-22

”Deloken! Aku Nggawé Kabèh Dadi Anyar”

”Deloken! Aku Nggawé Kabèh Dadi Anyar”

21:1-5

Yéhuwah janji bakal nggawé kabèh dadi anyar.

  • ”Langit anyar”: Pamréntahan anyar sing bakal nggawé keadaané bumi dadi kaya tujuané Gusti Allah

  • ”Bumi anyar”: Wong-wong sing manut karo Gusti Allah lan urip manut pathokané

  • ”Kabèh dadi anyar”: Kabèh kesusahan bakal diganti karo rasa seneng sing bakal dirasakké saben dina