Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | WAHYU 7-9

Yéhuwah Mberkahi Kumpulan Gedhé

Yéhuwah Mberkahi Kumpulan Gedhé

7:9, 14-17

Apa sebabé Yéhuwah mberkahi kumpulan gedhé?

  • Wong-wong kuwi ”ngadeg ing ngarepé tahta”, berarti ndhukung tenanan haké Yéhuwah kanggo mréntah

  • Wong-wong kuwi nganggo ”jubah putih”, nduduhké nèk Yéhuwah nganggep wong-wong kuwi resik lan bener merga nduwé iman karo korban tebusané Kristus

  • Wong-wong kuwi ’nindakké tugas suci awan lan bengi’, maksudé setya lan ngupaya tenanan kanggo terus nyembah Yéhuwah

Apa sing kudu tak tindakké bèn isa dadi bagéan saka kumpulan gedhé?