Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 19-20

”Gatèkna Awakmu Dhéwé lan Kabèh Jemaat”

”Gatèkna Awakmu Dhéwé lan Kabèh Jemaat”

20:28, 31, 35

Para pinituwa nglindhungi lan nggatèkké kebutuhan rohani jemaaté, kudu éling nèk saben domba wis dituku nganggo getihé Yésus sing aji. Wong-wong Kristen bener-bener ngajèni lan nresnani para pinituwa sing wis nggawé pengorbanan kanggo jemaat kaya Paulus.