Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 9-11

Panganiaya sing Kejem Dadi Penginjil sing Semangat

Panganiaya sing Kejem Dadi Penginjil sing Semangat

9:15, 16, 20-22

Saul cepet ngetrapké apa sing disinaoni. Apa sebabé Saul isa langsung tanggap ning wong liya ora isa kaya ngono? Merga Saul wedi karo Gusti Allah timbang manungsa lan dhèwèké ngajèni banget mukjijat sing diduduhké Yésus marang dhèwèké. Nèk njenengan wis sinau Alkitab lan durung dibaptis, apa njenengan cepet nindakké apa sing wis disinaoni kaya Saul?