Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 17-18

Tirunen Carané Rasul Paulus Nginjil lan Mulang

Tirunen Carané Rasul Paulus Nginjil lan Mulang

17:2, 3, 17, 22, 23

Piyé kita isa niru tuladhané Rasul Paulus?

  • Nggunakké Kitab Suci wektu njelaské marang wong liya lan nyocogké karo kebutuhané

  • Kita isa nginjil ing ngendi waé lan kapan waé wektu ketemu wong

  • Aja nyalahké keyakinan wong liya ning nggolèki titik temuné