Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | ZÉFANYA 1–HAGAI 2

Ngupayaa Yéhuwah Sakdurungé ’Dina Bebenduné’

Ngupayaa Yéhuwah Sakdurungé ’Dina Bebenduné’

Zf 2:2, 3

Bèn isa dislametké Yéhuwah ing ’dina bebenduné’, ora cukup nèk mung dadi abdiné Yéhuwah. Kita kudu manut karo arahan sing Zéfanya wènèhké marang bangsa Israèl.

  • Ngupayaa Yéhuwah: Njaga hubungan karo Yéhuwah tetep akrab kanthi cara dadi bagéan saka pakumpulané Yéhuwah

  • Ngupayaa kaadilan: Terus ngetrapké pathokan-pathokané Yéhuwah sing adil

  • Ngupayaa andhap asor: Kanthi andhap asor nindakké kersané Yéhuwah lan nampa disiplin saka Yéhuwah

Piyé carané bèn aku isa ngupaya Yéhuwah, kaadilan, lan andhap asor luwih apik manèh?