Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

25-​31 Desember

MALÉAKHI 1-4

25-​31 Desember
  • Lagu 52 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa Urip Bebojoané Panjenengan Nyenengké Yéhuwah?”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Maléakhi.]

    • Ml 2:13, 14—Yéhuwah gething karo wong sing ora setya karo bojoné (jd-IN 125-126 ¶4-5)

    • Ml 2:15, 16—Tetepa setya karo bojoné panjenengan (w02-IN 1/5 18 ¶19)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ml 1:10—Apa sebabé alesané kita ngibadah kudu merga rasa tresna sing tulus marang Yéhuwah lan wong liya? (w07-IN 15/12 27 ¶1)

    • Ml 3:1—Piyé ayat iki kelakon ing abad kapisan lan jaman saiki? (w13-IN 15/7 10-11 ¶5-6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ml 1:1-10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) 1Kr 15:26—Wulangna Alkitab.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Yé 26:19; 2Kr 1:3, 4— Wulangna Alkitab. (Deloken mwb16.08 8 ¶2.)

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w07-IN 15/12 28 ¶1—Judhul: Piyé Kita Saiki Isa Nggawa Kabèh Prasepuluhan menyang Gudhang?

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 36

  • Apa Itu Cinta Sejati?”: (15 men.) Rembugan nggunakké pitakonan.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy-IN bab 1

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 37 lan Donga