Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | ZAKHARIA 9-14

Tetep Ana ing ”Lebaking [Lembahé] Gunung”

Tetep Ana ing ”Lebaking [Lembahé] Gunung”

14:3-5

Ing taun 1914, Yéhuwah nggawé ”lebak kang jembar banget” wektu ngedegké Kratoné Mèsias, ”gunung” sing ditambahké ing pamréntahané Yéhuwah. Wiwit taun 1919, para abdiné Yéhuwah ngrasa aman ing ”lebaking gunung” kuwi

Piyé wong-wong isa mlayu menyang lembah perlindhungan?

14:12, 15

Sapa waé sing ora mlebu ing lembah kuwi bakal disirnakké ing Armagédhon

Piyé carané bèn aku tetep ana ing lembah perlindhungan?