Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

11-​17 Desember

ZAKHARIA 1-8

11-​17 Desember
  • Lagu 146 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nggondhèli Pojoking Jubahé Wong Yahudi Siji kalawan Kenceng”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Zakharia.]

    • Za 8:20-22—Wong-wong saka kabèh basa lan bangsa padha ngibadah marang Yéhuwah (w14-IN 15/11 27 ¶14)

    • Za 8:23—Wong-wong sing nduwé pangarep-arep urip ing bumi gelem ndhukung wong-wong Kristen terurap (w16.01 23 ¶4; w09-IN 15/2 27 ¶14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Za 5:6-11—Apa sing kudu kita tindakké marang bab-bab ala sing ana saiki? (w17.10 20 ¶18)

    • Za 6:1—Apa sing digambarké karo rong gunung saka tembaga? (w17.10 23 ¶7-8)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Za 8:14-23

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) g17.6-IN kaca ngarep dhéwé—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) g17.6-IN Majalahé wis diwènèhké wektu ketemu pisanan. Duduhna carané marani manèh lan tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 5 pitakonan no. 1.

URIPÉ WONG KRISTEN