Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

”Sumangga, Mugi Karsaa Ngutus Kawula!”

”Sumangga, Mugi Karsaa Ngutus Kawula!”

Semangaté Yésaya kanggo ngabdi marang Yéhuwah isa diconto. Dhèwèké nduduhké iman lan langsung tumindak senajan ora pati ngerti apa maksudé. (Yé 6:8) Apa panjenengan isa ngowahi urip bèn isa ngabdi ing dhaérah sing luwih mbutuhké penginjil? (Ms 110:3) Pancèn kudu ”linggih dhisik ngétung-étung” sakdurungé nindakké kuwi. (Lk 14:27, 28) Panjenengan isa ngurbanké apa waé kanggo ngupaya luwih akèh nginjil. (Mt 8:20; Mk 10:28-30) Berkah saka Yéhuwah luwih gedhé timbang pangurbanan apa waé sing digawé, kaya sing diterangké ing vidhéo Pindhah Menyang Dhaérah sing Luwih Mbutuhké.

SAKWISÉ NONTON VIDHÉO, JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Pangurbanan apa sing digawé karo keluarga Williams bèn isa ngabdi ing Ekuador?

  • Apa waé sing dipikirké keluarga Williams wektu milih dhaérah kanggo ngabdi?

  • Berkah apa sing ditampa karo keluarga Williams?

  • Ing endi panjenengan isa éntuk katrangan luwih akèh bab dhaérah sing mbutuhké luwih akèh penginjil?

WEKTU IBADAH SAK KELUARGA, ISA NGREMBUG PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Piyé keluargané awaké dhéwé isa ngupaya nginjil luwih akèh? (km-IN 8/11 4-6)

  • Nèk awaké dhéwé ora isa pindhah menyang dhaérah sing luwih mbutuhké penginjil, piyé carané isa mbantu jemaaté dhéwé? (w16.03-IN 23-25)