Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 6-10

Ramalan Bab Sang Mèsih Kelakon

Ramalan Bab Sang Mèsih Kelakon
NDELENG

Pirang-pirang abad sakdurungé Yésus lair, Yésaya ngramalké nèk sang Mèsih bakal nginjil ing ”sabrangé Kali Yardèn, malah tekan Galiléa sing dienggoni bangsa-bangsa liya”. Ramalan kuwi kelakon wektu Yésus nginjil lan mulang kabar apik ing dhaérah Galiléa.—Yé 8:23-9:1, Basa Jawi Padintenan.

  • Mukjijat sing kapisan—Yo 2:1-11 (Kana)

  • Milih para rasulé—Mk 3:13, 14 (cedhak Kapèrnaum)

  • Ceramah ing Gunung—Mt 5:1–7:27 (cedhak Kapèrnaum)

  • Nguripké manèh anaké randha sing mung siji—Lk 7:11-17 (Nain)

  • Sakwisé diuripké manèh, Yésus nemoni para muridé sing cacahé kira-kira 500 wong—1Kr 15:6 (Galiléa)