Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MATIUS 27-28

Apa Sebabé, Ing Endi, lan Piyé Carané Ndadèkké Murid?

Apa Sebabé, Ing Endi, lan Piyé Carané Ndadèkké Murid?

28:18-20

Apa sebabé? Yésus nampa wewenang sing gedhé saka Yéhuwah

Ing endi? Yésus nugaské para muridé bèn ndadèkké ”kabèh bangsa” muridé

Butuh wektu kanggo mulang liyané bèn nindakké kabèh sing dipréntahké Yésus

  • Piyé carané mulang liyané bèn nindakké prentahé Yésus?

  • Piyé carané mulang sing sinau Alkitab ngetrapké wulangané Yésus?

  • Piyé carané mulang sing sinau Alkitab niru tuladhané Yésus?