Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉRÉMIA 29-31

Yéhuwah Ngramalké bab Prajanjian Anyar

Yéhuwah Ngramalké bab Prajanjian Anyar
NDELENG

Yéhuwah ngramalké nèk prajanjian Hukum bakal diganti karo prajanjian anyar sing berkahé langgeng.

PRAJANJIAN HUKUM

 

PRAJANJIAN ANYAR

Yéhuwah lan Israèl jasmani

ING ANTARANÉ

Yéhuwah lan Israèl rohani

Musa

LANTARANÉ

Yésus Kristus

Kurban kéwan

DISAHKÉ NGANGGO

Kurban Yésus

Papan watu

DITULIS ING

Atiné manungsa