Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | AYUB 16-20

Nggedhèkké Ati lan Nguwatké Liyané Nganggo Tembung-Tembung sing Cocog

Nggedhèkké Ati lan Nguwatké Liyané Nganggo Tembung-Tembung sing Cocog

Wong sing ngekèki wejangan kudu nggunakké tembung-tembung sing nguwatké liyané

16:4, 5

  • Ayub strès lan susah banget, mula butuh didhukung lan digedhèkké atiné

  • Kancané Ayub sing cacahé telu ora nglipur dhèwèké. Malah, padha nudhuh Ayub sing ora bener lan nggawé Ayub saya kuwatir

Omongané Bildad sing nylekit nggawé Ayub tambah remuk atiné

19:2, 25

  • Ayub njaluk karo Yéhuwah bèn ora susah manèh, apa malah mati waé

  • Ayub tetep setya senajan sengsara, merga terus mikirké nèk wong mati bakal diuripké manèh