Para sedulur ing kebaktian manca negara 2014 ing New Jersey, AS

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN April 2016

Carané Nawakké

Carané nawakké Keluarga Ayem Tentrem, Rungokna, lan Alkitab Ajarkan. Gawéa caramu nawakké nganggo conto kuwi.

SINAU SAKA ALKITAB

Nggedhèkké Ati lan Nguwatké Liyané Nganggo Tembung-Tembung sing Cocog

Kancané Ayub sing cacahé telu ora nglipur dhèwèké. Malah, padha nudhuh Ayub sing ora bener lan nggawé Ayub saya kuwatir. (Ay 16-20)

URIPÉ WONG KRISTEN

Cara sing Cocog kanggo Ngajak Ngomong

Ngajak ngomong bab Alkitab nganggo selebaran

SINAU SAKA ALKITAB

Ayub Nglawan Pikiran sing Salah

Bandhingna katrangané Iblis sing salah lan perasaané Yéhuwah marang manungsa. (Ay 21-27)

SINAU SAKA ALKITAB

Setyané Ayub Dadi Tuladha

Ayub nduwé tékad manut pathokané Yéhuwah bab moral lan niru sipat adilé. (Ayub 28-32)

SINAU SAKA ALKITAB

Kanca Sejati Ngekèki Wejangan sing Nggedhèkké Ati

Tirunen isi lan carané Élihu ngekèki wejangan Ayub. (Ayub 33-37)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

Mbagi Undangan Kebaktian

Sing kudu dipikirké wektu mbagi undangan kebaktian gabungan wilayah Seksi-Seksi Yéhuwah. Tindakna carané mbagi undangan.

URIPÉ WONG KRISTEN

Pangéling-éling Kebaktian

Pikiren piyé carané nduduhké rasa tresna marang para sedulur ing kebaktian.