Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

5-​11 Agustus

2 TIMOTIUS 1-4

5-​11 Agustus
  • Lagu 150 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Roh Suci saka Gusti Allah ’Ora Nggawé Kita Dadi Wedi’”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku 2 Timotius.]

    • 2Tim 1:7, ctn.​—Ngadhepi masalah nganggo ”pikiran sing séhat” (w09-IN 15/5 15 ¶9)

    • 2Tim 1:8—Aja isin nyritakké kabar apik (w03-IN 1/3 9 ¶7)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 2Tim 2:3, 4—Piyé carané bèn awaké dhéwé ora nggunakké akèh wektu kanggo ”nindakké urusan bisnis”? (w17.07 6-7 ¶13)

    • 2Tim 2:23—Piyé carané ’nyingkirké bebantahan sing tanpa guna’? (w14-IN 15/7 14 ¶10)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 2Tim 1:1-18 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN