Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Yéhuwah Ora Bakal Lali karo Kerja Kerasmu

Yéhuwah Ora Bakal Lali karo Kerja Kerasmu

Kabèh umaté Yéhuwah isa nindakké gawéan sing bakal terus diéling-éling karo Yéhuwah. Kaya wong tuwa sing sayang lan bakal terus ngéling-éling tumindak apiké anak-anaké, Yéhuwah ya ora bakal lali karo kerja keras lan rasa sayang sing wis awaké dhéwé duduhké kanggo Yéhuwah. (Mat 6:20; Ibr 6:10) Pancèn, keadaan lan kemampuané awaké dhéwé béda-béda. Ning, awaké dhéwé isa bahagia nèk ngupaya nindakké sing paling apik kanggo Yéhuwah. (Gal 6:4; Kol 3:23) Ana akèh sedulur sing wis nglayani ing Bètel. Apa njenengan isa nglayani ing Bètel? Nèk ora, njenengan isa ndhukung sedulur liya bèn isa nglayani ing Bètel, utawa mbantu sedulur-sedulur sing wis nglayani ing Bètel bèn isa terus tekun nglayani ing kono.

DELOKEN VIDEO CARANÉ BÈN ISA NGLAYANI ING BÈTEL, TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sing kuduné dadi alesan kanggo nglayani ing Bètel?

  • Berkah apa waé sing dirasakké para sedulur merga nglayani ing Bètel?

  • Apa waé syarat-syarat bèn isa nglayani ing Bètel?

  • Piyé carané njenengan isa ndaftar dinas Bètel?