Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

19-​25 Agustus

IBRANI 1-3

19-​25 Agustus
  • Lagu 35 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nresnani Apa sing Bener lan Sengit karo Pelanggaran Hukum”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Ibrani.]

    • Ibr 1:8—Pamréntahané Yésus kuwi ”adil” (w14-IN 15/2 5 ¶8)

    • Ibr 1:9—Yésus nresnani apa sing bener lan sengit karo pelanggaran hukum (w14-IN 15/2 4-5 ¶7)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ibr 1:3—Apa Yésus terus nduduhké nèk dhèwèké persis karo Bapaké? (it-1-IN 763 ¶1)

    • Ibr 1:10-12—Apa sebabé Paulus ngomong nèk Jabur 102:26-28 kuwi ngomongké soal Yésus? (it-1-IN 1394 ¶1)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ibr 1:1-14 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 121

  • Kebutuhané Jemaat: (15 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 80

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 101 lan Donga