Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | TITUS 1–FILÉMON

”Nglantik Pinituwa-Pinituwa”

”Nglantik Pinituwa-Pinituwa”

Tit 1:5-9

Titus éntuk tugas kanggo ”nglantik pinituwa-pinituwa ing saben kutha”. Kaya conto kuwi, saiki para pinituwa ing jemaat ya dilantik karo para pinituwa wilayah.

PENGURUS PUSAT

Kaya conto ing jamané para rasul, Pengurus Pusat mènèhi para pinituwa wilayah tugas kanggo nglantik para pinituwa lan abdiné jemaat.

PINITUWA WILAYAH

Pinituwa wilayah kudu mikirké tenanan para sedulur sing diusulké para pinituwa lan ndongakké soal kuwi. Bar kuwi, pinituwa wilayah lagi isa nglantik para sedulur sing netepi syarat.

PINITUWA

Sakwisé dilantik dadi pinituwa, para sedulur kuwi ya kudu terus netepi syarat-syarat sing ana ing Alkitab.