Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Cah Enom—Kowé Kudu ”Semangat Nindakké Apa sing Apik”

Cah Enom—Kowé Kudu ”Semangat Nindakké Apa sing Apik”

Ing suraté kanggo Titus, Rasul Paulus nulis nèk cah-cah enom, klebu Titus, kudu ngupaya ’dadi tuladha ing bab nindakké apa sing apik’ ing kabèh perkara. (Tit 2:6, 7) Ing bab sing padha, Paulus ya nduduhké nèk umaté Yéhuwah digawé murni bèn ”semangat nindakké apa sing apik”. (Tit 2:14) Kuwi termasuk nginjil lan mulang soal Kratoné Allah. Cah-cah enom, apa kowé isa nggunakké kesempatanmu kanggo dadi perintis èkstra utawa perintis biasa?​—WB 20:29.

Nèk péngin dadi perintis, kowé kudu nggawé rencana sing masuk akal soal kegiatanmu. (Luk 14:28-30) Contoné, piyé carané kowé isa merintis karo nyukupi kebutuhanmu? Piyé carané bèn jam dinasmu isa nutup? Njaluka bantuané Yéhuwah liwat donga. (Ms 37:5) Rembugen karo wong tuwamu lan sedulur-sedulur sing wis suksès dadi perintis. Terus, kowé kudu tumindak nurut rencanamu kuwi. Yéhuwah mesthi bakal mberkahi upayamu.

DELOKEN VIDEO CAH-CAH ENOM SING NGLUHURKÉ YÉHUWAH, TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Tantangan apa waé sing diadhepi cah-cah enom sing arep dadi perintis, lan piyé carané ngatasi?

  • Piyé carané wong tuwa isa mbantu anaké dadi perintis biasa?

  • Apa sebabé kudu nduwé jadwal kanggo nginjil?

  • Piyé carané sedulur-sedulur ing jemaat isa nguwatké lan mbantu para perintis?

  • Apa waé berkahé dadi perintis?

Piyé carané aku isa dadi perintis?