Nglayani ing Bètel Wallkill, New York

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Agustus 2019

Carané Ngomong

Carané ngomong soal janjiné Gusti Allah sing bakal kelakon ing masa depan.

SINAU SAKA ALKITAB

Roh Suci saka Gusti Allah ”Ora Nggawé Kita Dadi Wedi”

Awaké dhéwé isa tetep kendel wektu ngadhepi tantangan nèk ngendelké Gusti Allah.

URIPÉ WONG KRISTEN

Bergaul karo Wong-Wong sing Sayang Yéhuwah

Wong-wong sing bergaul karo awaké dhéwé isa mengaruhi tumindaké awaké dhéwé.

SINAU SAKA ALKITAB

”Nglantik Pinituwa-Pinituwa”

Carané nglantik pinituwa padha karo carané nglantik sing disebutké ing Alkitab.

URIPÉ WONG KRISTEN

Cah Enom—Kowé Kudu ”Semangat Nindakké Apa sing Apik”

Piyé carané bèn cah enom isa dadi perintis èkstra utawa perintis biasa?

SINAU SAKA ALKITAB

Nresnani Apa sing Bener lan Sengit karo Pelanggaran Hukum

Piyé carané nduduhké nèk awaké dhéwé nresnani apa sing bener lan sengit karo pelanggaran hukum?

SINAU SAKA ALKITAB

Ngupaya Mlebu ing Dina Istirahaté Gusti Allah

Piyé carané mlebu ing dina istirahaté Gusti Allah, lan piyé carané bèn tetep ana ing kono?

URIPÉ WONG KRISTEN

Yéhuwah Ora Bakal Lali karo Kerja Kerasmu

Piyé carané njenengan isa netepi syarat kanggo nglayani Yéhuwah ing Bètel?