Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 39-41

Bait sing Didelok Yéheskièl lan Pengaruhé kanggo Panjenengan

Bait sing Didelok Yéheskièl lan Pengaruhé kanggo Panjenengan

40:10, 14, 16

  • ”Kamar-kamar panjagan” lan ’saka-sakané’ sing dhuwur ngélingké kita nèk Yéhuwah nduwé pathokan-pathokan sing unggul kanggo ibadahé sing murni

  • Coba dipikir, ’Piyé carané aku isa ngluhurké pathokan-pathokané Yéhuwah sing unggul?’