Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

14-​20 Agustus

YÉHESKIÈL 32-34

14-​20 Agustus
  • Lagu 144 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Tanggung Jawabé Penjaga”: (10 men.)

    • Yk 33:7—Yéheskièl dilantik Yéhuwah dadi penjaga (it-1-IN 1079 ¶3)

    • Yk 33:8, 9—Bèn ora utang getih, wong sing dadi penjaga ngélikké wong-wong (w88-IN_s-44 20 ¶13)

    • Yk 33:11, 14-16—Yéhuwah bakal nylametké wong-wong sing gelem diélikké (w12-IN 15/3 15 ¶3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 33:32, 33—Apa sebabé kudu tetep nginjil senajan ngadhepi wong-wong sing ora nggagas? (w91-IN 15/3 17 ¶16-17)

    • Yk 34:23—Apa buktiné nèk ayat iki wis kelakon? (w07-IN 1/4 26 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 32:1-16

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) hf bagéan 3 no. 1—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) hf bagéan 3 no. 2—Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 2 ¶9-10—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 51

  • Ngupayakké Sipat Kristen—Kendel”: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidéo Ngedohi Apa Waé sing Nggrogoti Kasetyan—Wedi karo Manungsa.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) kr bab 16 ¶6-17

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 20 lan Donga