Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 92-101

Tetep Akrab Karo Yéhuwah Senajan Wis Tuwa

Tetep Akrab Karo Yéhuwah Senajan Wis Tuwa

92:13

Umuré wit kurma isa nganti luwih saka 100 taun lan isih metu wohé

Wong sing wis tuwa isa tetep cedhak karo Yéhuwah nganggo cara . . .

92:14-16

  • ndongakké wong liya

  • sinau Alkitab

  • teka ing pakumpulan ibadah lan mèlu urun rembug

  • nyritakké pengalamané marang liyané

  • semangat nginjil