Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

29 Agustus–4 September

JABUR 110-118

29 Agustus–4 September
  • Lagu 29 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa Balesanku marang Yéhuwah?”: (10 men.)

    • Ms 116:3, 4, 8—Yéhuwah nylametké sing nulis buku Jabur saka pati (w87-IN s-34 31 ¶5)

    • Ms 116:12—Sing nulis buku Jabur péngin nduduhké rasa sokuré marang Yéhuwah (w09-IN 15/7 29 ¶4-5; w98-IN 1/12 24 ¶3)

    • Ms 116:13, 14, 17, 18—Sing nulis buku Jabur ngupaya nindakké kabèh janji lan kewajibané marang Yéhuwah (w10-IN 15/4 27, kothak)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ms 110:4—Apa maksudé sumpah ing ayat iki? (w14-IN 15/10 11 ¶15-17; w06-IN 1/9 14 ¶1)

    • Ms 116:15—Apa sebabé ayat iki aja digunakké wektu ceramah ing layatan? (w12-IN 15/5 22 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ms 110:1–111:10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) ll kaca 16—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) ll kaca 17—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs kaca 190-191 ¶17-19—Sing sinau Alkitab dibantu bèn isa ngetrapké bahan kuwi.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 21

  • Wulangna Alkitab”: (7 men.) Rembugan.

  • Acara Kusus kanggo Nawakké Warta Penting Sasi September”: (8 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo carané nawakké kanggo sasi September, banjur rembugen bab-bab utamané. Sing teka disemangati bèn mèlu acara kusus iki lan dadi perintis èkstra.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) bhs bab 4 ¶7-9, cathetan 13

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 144 lan Donga

    Sing kudu diéling-éling: Setèlen musiké sepisan, banjur dinyanyèkké bareng-bareng.