Langsung mlebu

Drama Alkitab

Download rekaman sandiwara Alkitab supaya ngerti wong-wong lan lelakon penting sing ana ing jeroné Alkitab. Ana uga vidhéo nganggo basané wong bisu.

Miliha basa sing ana ing kothak basa, lan dudulen Golèk kanggo ndelok sandiwara apa waé sing nganggo basa kuwi. Lebokna judhulé sandiwara sing dikarepaké.

Sing iki durung ana ing basa panjenengan.

Sing nganggo basa iki ana ing kaca candhaké: