Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 PELAJARAN 1

Kata Pengantar sing Cocog

Kata Pengantar sing Cocog

Kisah 17:22

RINGKESAN: Kata pengantar kudu menarik lan cocog karo topik sing arep dirembug.

CARANÉ:

  • Nggunakké kata pengantar sing menarik. Gunakna berita, katrangan, pengalaman, utawa pitakonan sing menarik kanggo wong sing ngrungokké.

  • Nggawé wong liya ngerti topik sing arep dirembug. Saka kata pengantaré awaké dhéwé, wong liya kudu isa ngerti topiké lan tujuané topik kuwi dirembug.

  • Nggawé wong liya ngerti manfaaté topik kuwi. Kata pengantar kudu cocog karo kebutuhané wong sing ngrungokké. Wong kuwi kudu ngerti apa manfaaté topik sing dirembug kanggo dhèwèké.