Jadwal Acara Kebaktian Wilayah 2019-2020—Pinituwa Wilayah

Gunakna jadwal acara iki wektu teka ing kebaktian wilayah. Judhul kebaktian ”Katresnan Isa Nguwatké”.

”Katresnan Isa Nguwatké”

Acara iki bakal njelaské apa sebabé katresnan luwih penting tinimbang pangertèn, lan piyé carané isa nduduhké katresnan.

Jawaben Pitakonan-Pitakonan Iki

Pitakonan-pitakonan kuwi bakal dijawab saksuwéné acara.