Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Apa Gusti Allah Nduwé Asma?

Apa Gusti Allah Nduwé Asma?

Gusti Allah nduwé akèh sebutan, contonè Mahakuwasa, Sing Nggawé Urip, lan Pangéran. (Ayub 34:12; Kohèlèt 12:1; Dhanièl 2:47) Nanging, apa Gusti Allah nduwé asma?