Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Kenapa Kasusahan Isih Ana Nganti Saiki?

Kenapa Kasusahan Isih Ana Nganti Saiki?

Akèh sing mikir kenapa kok ana akèh kesusahan ing donya. Alkitab wis mènèhi jawabané.