Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Apa Buktiné Nèk Isiné Alkitab Kuwi Bener?

Apa Buktiné Nèk Isiné Alkitab Kuwi Bener?

Alkitab kandha nèk isinè kuwi ”pangandikané Gusti Allah” sing ora ngapusi. (1 Tésalonika 2:13; Titus 1:2) Isiné Alkitab kuwi dongèng utawa nyata tenan?