Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Apa Kratoné Gusti Allah Iku?

Apa Kratoné Gusti Allah Iku?

Yésus luwih kerep mulang bab Kratoné Gusti Allah timbang bab liyané. Apa Kratoné Gusti Allah Iku? Apa paédahé Kraton iki kanggo panjenengan?