Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Apa Kersané Gusti Allah kanggo Bumi?

Apa Kersané Gusti Allah kanggo Bumi?

Apa tujuané Gusti Allah nggawé bumi? Apa bumi bakal dadi pirdus?