Jadwal Acara Kebaktian Wilayah 2017-2018—Wakil Kantor Cabang

Deloken jadwal acara kebaktian wilayah iki, klebu ceramahé wakil kantor cabang.

Terusa Ngetrapké Hukum Kristus

Kebaktian iki nerangké apa Hukum Kristus kuwi, lan piyé carané ngetrapké.

Jawaben Pitakonan-Pitakonan Iki

Pitakonan-pitakonan iki bakal dijawab ing kebaktian iki.