Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Minggu

Minggu

’TETEPA DADI WONG SING DITRESNANI GUSTI ALLAH’​—YUDAS 21

ÉSUK

 AWAN

  • 13.35 Video Musik

  • 13.45 Lagu No. 124

  • 13.50 FILM: Kisah Raja Yosia: Nresnani Yéhuwah lan Ora Nindakké sing Jahat—Bagéan II (2 Para Raja 22:3-20; 23:1-25; 2 Babad 34:3-33; 35:1-19)

  • 14.20 Lagu ”Bantu Aku Bèn Kendel” lan Pengumuman

  • 14.30 Gatèkna Tenanan Carané Yéhuwah Nduduhké Katresnan sing Langgeng (Jabur 107:43; Éfésus 5:1, 2)

  • 15.30 Lagu Anyar lan Donga Penutup