Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Yèhèzkièl

Bab

Intiné Bab Iki

  • 1

    • Pas ing Babilon, Yèhèzkièl éntuk wahyu saka Gusti Allah (1-3)

    • Wahyu soal krétané Yéhuwah (4-28)

      • Angin badai, méga, lan geni (4)

      • Malaékat papat (5-14)

      • Rodha papat (15-21)

      • Lantai kristal sing mengkilap kaya ès (22-24)

      • Takhtané Yéhuwah (25-28)

  • 2

    • Yèhèzkièl ditugaské dadi nabi (1-10)

      • ”Ora soal bangsa kuwi gelem ngrungokké apa ora” (5)

      • Ndelok gulungan sing isiné lagu sedhih (9, 10)

  • 3

    • Yèhèzkièl dikongkon mangan gulungan saka Gusti Allah (1-15)

    • Yèhèzkièl ditugasi dadi penjaga (16-27)

      • Nèk ora gelem ngélikké wong jahat, bakal tanggung jawab kanggo nyawané wong kuwi (18-21)

  • 4

    • Gambaran pengepungan Yérusalèm (1-17)

      • Nanggung kesalahané Israèl lan Yéhuda suwéné 390 dina lan 40 dina (4-7)

  • 5

    • Gambaran kehancuran Yérusalèm (1-17)

      • Rambuté Yèhèzkièl dicukur lan dibagi telu (1-4)

      • Yérusalèm luwih parah timbang bangsa-bangsa liya (7-9)

      • Telung cara kanggo ngukum wong-wong sing mbrontak (12)

  • 6

    • Soal gunung-gunung Israèl (1-14)

      • Brahala sing njijiki bakal dihancurké (4-6)

      • ”Kowé bakal ngerti nèk Aku iki Yéhuwah” (7)

  • 7

    • Akhir kuwi wis tekan (1-27)

      • Bencana sing luar biasa (5)

      • Dhuwit bakal dibuwang ing dalan-dalan (19)

      • Bait bakal digawé najis (22)

  • 8

    • Yèhèzkièl digawa menyang Yérusalèm nganggo wahyu (1-4)

    • Perkara-perkara sing njijiki ana ing bait (5-18)

      • Wong-wong wédok nangisi Tamuz (14)

      • Wong-wong lanang sing nyembah matahari (16)

  • 9

    • Wong lanang enem lan wong lanang siji sing nduwé wadhah alat tulis (1-11)

      • Penghakiman dimulai saka panggonan suci (6)

  • 10

    • Geni dijupuk saka antarané rodha-rodha (1-8)

    • Penjelasan soal kerub lan rodha (9-17)

    • Kemuliaané Yéhuwah pindhah saka lawang bait (18-22)

  •  11

    • Para pemimpin sing jahat dihukum (1-13)

      • Kutha dipadhakké kaya panci (3-12)

    • Janji nèk bakal dikumpulké manèh (14-21)

      • Diwènèhi sipat-sipat sing anyar (19)

    • Kemuliaané Gusti Allah pindhah saka Yérusalèm (22, 23)

    • Yèhèzkièl bali menyang Khaldéa nganggo wahyu (24, 25)

  • 12

    • Ramalan nèk wong-wong bakal ditawan (1-20)

      • Barang-barang sing arep digawa ing penawanan (1-7)

      • Pemimpin bakal lunga pas wis peteng (8-16)

      • Mangan roti karo kuwatir lan ngombé banyu karo kewedèn (17-20)

    • Omongan sing ngapusi akhiré ora kelakon (21-28)

      • ’Apa waé sing Tak omongké ora bakal telat’ (28)

  • 13

    • Soal nabi-nabi palsu (1-16)

      • Témbok sing dicèt putih bakal ambruk (10-12)

    • Soal wong-wong wédok sing nyampèkké ramalan palsu (17-23)

  • 14

    • Wong-wong sing nyembah brahala dihukum (1-11)

    • Yérusalèm mesthi bakal dihukum (12-23)

      • Nuh, Danièl, lan Ayub kuwi wong sing bener (14, 20)

  • 15

    • Yérusalèm kuwi wit anggur sing ora ana gunané (1-8)

  • 16

    • Gusti Allah nresnani Yérusalèm (1-63)

      • Yérusalèm kaya bocah sing dibuwang (1-7)

      • Gusti Allah mènèhi Yérusalèm perhiasan lan nggawé perjanjian karo Yérusalèm (8-14)

      • Yérusalèm ora setya (15-34)

      • Dihukum merga dadi pelacur (35-43)

      • Dibandhingké karo Samaria lan Sodom (44-58)

      • Gusti Allah éling karo perjanjiané (59-63)

  • 17

    • Teka-teki soal manuk elang loro lan wit anggur (1-21)

    • Tunas sing isih enom bakal dadi wit aras sing gedhé (22-24)

  • 18

    • Saben wong tanggung jawab karo dosané dhéwé (1-32)

      • Wong sing nindakké dosa bakal mati (4)

      • Anak ora bakal dihukum merga dosané bapaké (19, 20)

      • Gusti Allah ora seneng nèk wong jahat mati (23)

      • Nèk mertobat bakal urip (27, 28)

  • 19

    • Lagu sedhih soal para pemimpiné Israèl (1-14)

  • 20

    • Wong Israèl seneng mbrontak (1-32)

    • Israèl bakal diklumpukké manèh (33-44)

    • Nyampèkké ramalan marang hutan ing kidul (45-49)

  • 21

    • Gusti Allah bakal ngetokké pedhangé saka wadhahé (1-17)

    • Raja Babilon bakal nyerang Yérusalèm (18-24)

    • Para pemimpin Israèl sing jahat bakal dihukum (25-27)

      • ”Copoten mahkotamu” (26)

      • ”Nganti wong sing nduwé hak sing sah teka” (27)

    • Pedhang kanggo nyerang wong Ammon (28-32)

  • 22

    • Yérusalèm kuwi kutha sing penduduké matèni wong akèh (1-16)

    • Israèl kuwi kaya kotoran logam sing ora ana gunané (17-22)

    • Israèl lan para pemimpiné bakal dihukum (23-31)

  • 23

    • Mbakyu adhi sing ora setya (1-49)

      • Ohola karo Asiria (5-10)

      • Oholiba karo Babilon lan Mesir (11-35)

      • Hukuman kanggo mbakyu adhi kuwi (36-49)

  • 24

    • Yérusalèm kaya panci sing karaten (1-14)

    • Kematian bojoné Yèhèzkièl dadi tandha (15-27)

    • 25 Ramalan soal Ammon (1-7)

    • Ramalan soal Moab (8-11)

    • Ramalan soal Édom (12-14)

    • Ramalan soal Filistin (15-17)

  • 26

    • Ramalan soal Tirus (1-21)

      • ”Panggonan kanggo mépé jala” (5, 14)

      • Watu lan lemah sing dibuwang ing laut (12)

  •  27

    • Lagu sedhih soal Tirus (1-36)

  • 28

    • Ramalan soal raja Tirus (1-10)

      • ”Aku iki allah” (2, 9)

    • Lagu sedhih soal raja Tirus (11-19)

      • ”Kowé mbiyèn ana ing Èden” (13)

      • ”Kerub sing dipilih dadi penjaga” (14)

      • ”Kowé mulai nindakké sing ora bener” (15)

    • Ramalan soal Sidon (20-24)

    • Israèl diklumpukké manèh (25, 26)

  • 29

    • Ramalan soal Firaun (1-16)

    • Mesir bakal diwènèhké marang Babilon dadi bayaran (17-21)

  • 30

    • Ramalan soal Mesir (1-19)

      • Ramalan soal serangané Nébukhadnézar (10)

    • Lengené Firaun bakal ditugel (20-26)

  • 31

    • Mesir kaya wit aras sing dhuwur sing bakal ambruk (1-18)

  • 32

    • Lagu sedhih soal Firaun lan Mesir (1-16)

    • Mesir mati bareng karo wong sing ora disunat (17-32)

  • 33

    • Tanggung jawabé penjaga (1-20)

    • Berita soal Yérusalèm sing dikalahké (21, 22)

    • Berita kanggo penduduk sing manggon ing kutha-kutha sing wis dihancurké (23-29)

    • Wong-wong ora nanggepi berita kuwi (30-33)

      • Yèhèzkièl kaya wong sing nyanyèkké ”lagu cinta” (32)

      • ”Ana nabi ing antarané wong-wong kuwi” (33)

  • 34

    • Ramalan soal para gembalané Israèl (1-10)

    • Yéhuwah ngopèni domba-dombané (11-31)

      • ”Abdi-Ku Daud” bakal dadi gembalané (23)

      • ”Perjanjian damai” (25)

  • 35

    • Ramalan soal pegunungan Séir (1-15)

  • 36

    • Ramalan soal gunung-gunung Israèl (1-15)

    • Israèl bakal diklumpukké (16-38)

      • ”Aku mesthi bakal nggawé jeneng-Ku sing luhur dadi suci” (23)

      • ”Kaya Taman Èden” (35)

  • 37

    • Wahyu soal lembah sing kebak balung (1-14)

    • Tongkat loro didadèkké siji (15-28)

      • Didadèkké sak bangsa lan dipréntah raja siji (22)

      • Perjanjian damai kanggo saklawasé (26)

  • 38

    • Gog nyerang Israèl (1-16)

    • Yéhuwah nesu karo Gog (17-23)

      • ’Bangsa-bangsa bakal ngerti nèk Aku iki Yéhuwah’ (23)

  • 39

    • Gog lan pasukané bakal dihancurké (1-10)

    • Dikubur ing Lembah Hamon-Gog (11-20)

    • Israèl bakal diklumpukké (21-29)

      • Israèl diwènèhi roh suciné Gusti Allah (29)

  • 40

    • Yèhèzkièl digawa menyang Israèl liwat wahyu (1, 2)

    • Yèhèzkièl ndelok wahyu soal bait (3, 4)

    • Halaman lan gerbang (5-47)

      • Gerbang sing madhep ngétan (6-16)

      • Halaman njaba lan gerbang-gerbang liyané (17-26)

      • Halaman njero lan gerbang-gerbang (27-37)

      • Ruang-ruang ing bait (38-46)

      • Mézbah (47)

    • Serambi bait (48, 49)

  • 41

    • Ruang Suci (1-4)

    • Témbok lan ruang-ruang samping (5-11)

    • Bangunan ing sisih kulon (12)

    • Bangunan-bangunan diukur (13-15a)

    • Bagéan njero Ruang Suci (15b-26)

  • 42

    • Komplèks ruang makan (1-14)

    • Kabèh aréa bait diukur (15-20)

  • 43

    • Kemuliaané Yéhuwah mlebu ing bait (1-12)

    • Mézbah (13-27)

  • 44

    • Gerbang sing madhep wétan kudu ditutup terus (1-3)

    • Peraturan soal wong asing (4-9)

    • Peraturan soal wong Lèwi lan imam (10-31)

  • 45

    • Sumbangan suci lan kutha (1-6)

    • Bagéané para pemimpin (7, 8)

    • Pemimpin kudu jujur (9-12)

    • Sumbangan saka rakyat lan pemimpin (13-25)

  •  46

    • Persembahan-persembahan (1-15)

    • Warisan tanah saka pemimpin (16-18)

    • Panggonan kanggo nggodhog daging persembahan (19-24)

  • 47

    • Banyu sing mili saka bait (1-12)

      • Banyuné saya jero (2-5)

      • Banyu laut bakal dadi seger manèh (8-10)

      • Dhaérah rawa tetep kaya ngono (11)

      • Wit sing dadi panganan lan obat (12)

    • Batas-batasé tanah (13-23)

  • 48

    • Pembagian tanah warisan (1-29)

    • Rolas gerbang kutha (30-35)

      • Kutha kuwi dijenengi ”Yéhuwah Ana ing Kana” (35)