Yésaya 12:1-6

  • Lagu ucapan syukur (1-6)

    • ”Yah Yéhuwah kuwi sing nglindhungi aku” (2)

12  Wektu kuwi kowé bakal ngomong,”Oh Yéhuwah, maturnuwunMerga Njenengan ora nesu manèh karo aku senajan mbiyèn Njenengan nesu. Maturnuwun merga Njenengan menghibur aku.+   Gusti Allah kuwi sing nylametké aku.+ Aku bakal percaya marang Dhèwèké, lan aku ora bakal wedi.+ Yah* Yéhuwah kuwi sing nglindhungi aku. Dhèwèké sing nylametké aku.”+   Kowé bakal ngrasa senengWektu nimba banyu saka mata air sing isa nylametké.+   Wektu kuwi kowé bakal ngomong,”Ucapna syukur marang Yéhuwah, sebutna jenengé wektu ndonga,Critakna soal tumindaké marang bangsa-bangsa.+ Critakna nèk jenengé kuwi luhur.+   Kowé kudu nyanyi lagu pujian* kanggo Yéhuwah,+ merga sing wis ditindakké kuwi hébat banget.+ Critakna kabèh kuwi marang kabèh wong ing bumi.   Hé penduduk Zion,* kowé kudu sorak-sorak,Merga Gusti Allahé Israèl sing Mahasuci sing ana ing tengah-tengahmu kuwi hébat.”

Katrangan Tambahan

”Yah” kuwi singkatan saka jeneng Yéhuwah.
Utawa ”kudu main musik”.
Lit.: ”penduduké Zion sing wédok”.