Langsung mlebu

”Sapa sing Ngabekti marang Yéhuwah?”

Kepéngin setya marang Yéhuwah utawa ngaku setya marang Yéhuwah kuwi béda karo tetep setya marang Yéhuwah. Rekaman audio iki dhasaré saka buku Pangentasan bab 20, 24, 32, lan 34.

Dhasaré saka buku Pangentasan 20:​1-7; 24:​3-18; 32:​1-35; 34:​1-14.